Konsert: Ljusa kvällar om våren

Nästa helg (26- och 27/5) är det dags Allmänna Sången Visbys vårkonsert(er). I år är temat ”västerut” (eller varför inte ”i västerled”) där ni får följa med oss på en musikalisk resa där vi gör nedslag i bl a Sverige, Irland, USA, Haiti och Cuba. Med oss har vi slagverkarna Mikael Westberg och Paulo Celis som kommer att hjälpa oss att hitta den rätta känslan. 🙂

Vi ger konserten två gånger, både på lördag och söndag, i Almedalsbiblioteket på lördagen och i Sanda bygdegård på söndagen. Läs mer under ”Aktuellt”. Till lördagens konsert kan du även förköpa biljetter via Destination Gotland.

Vi har övat flitigt hela våren och ser fram emot dessa två konserter. Hoppas vi syns där. 🙂

>> Johan – tenor


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *