Vi söker sångare till alla stämmor!

Vill du sjunga i en kör som ständigt söker nya utmaningar och där du som korist får vidareutvecklas i ditt musicerande? Vi söker nu sångare till alla stämmor!

I höst repeterar vi inför våra traditionella adventskonserter i St Lars ruin och i vår kommer vi att delta i Carmina Burana tillsammans med Gotlandsmusiken och flera andra gotländska körer. Vi kommer även att ge försommarkonserter i juni. Kontakta körledare Mats Hallberg för en provsjungning/provdeltagande.


Kommentarer

Vi söker sångare till alla stämmor! — 1 kommentar

  1. Hej
    Jag flyttade till Gotland vid årsskiftet o söker en kör som jag kan sjunga i. Jag är 37 år, sjunger sopran o har sjungit i kör sedan jag var barn med uppehåll under mina universitetsstudier. Senast åren har jag sjungit i ”Månadskören” för Stefan Jämtbäck i Järfälla o i Solna. Det var en blandning av rock, pop o visa. Både traditionellt o nytt som sedan framfördes vid konsert 2ggr/år tillsammans med erfarna musiker o namnkunniga solister. Finns det möjlighet för mig att komma o vara med er vid ett körtillfälle?

    Mvh Therese Fred’en

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *